keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Yokohama, Tokyo Tower + all that jazz

Tänään käpöstelimme Kokyon, eli keisarillisen palatsin lähettyvillä. Palatsin sisäosa on avoinna vain kaksi kertaa vuodessa; keisarin synttäripäivänä ja uutena vuotena. Tänään ei sattunut olemaan kumpikaan, joten oikeastaan lähinnä neppailtiin Ikebukurossa, jossa käyvimme mm. syömässä okonomiyakia (eräänlainen täytetty kaali-lettujuttu). Kävimme myös ostamassa bussiliput Kiotoon. Kiotoon on lähtö 14. päivä yöbussilla! Meno-paluun hinnaksi muodostui 80-100 euroa. Ei paha, sillä shinkansen (luotijunat) olisi maksanut ainakin tuplaten. Illalla pelailtiin mahjongia hotellilla, nämä minun matkaseuralaiset kehittyvät pelottavan nopeasti siinä!

Eilen tehtiin reissu Yokohamaan Chinatowniin ja sen jälkeen käväistiin Tokyo Towerissa. Tokyo Tower oli hurja, se on niin älykorkea, että pelotti aikalailla. Alkuun päässä pyöri vain tulipalot ja maanjäristykset, mutta kyllä se näköala, joka huipulta avautui oli jotain ihan uskomatonta. Pilvenpiirtäjiä silmänkantamattomiin laskevan auringon paisteessa ja sumussa, huhhuh. Kuvat otettu parin viime päivän aikana.

----------

Today we spent the day walking around near the Tokyo Imperial Palace, hanging around in Ikebukuro eating okonomiyaki and playing mahjong at the hotel. My friends are getting oddly good at mahjong!

We also bought the bus tickets for Kyoto, we'll leave on the 14th of July. Can't wait!

Yesterday we visited the Chinatown in Yokohama and the Tokyo Tower. The Tokyo Tower was kind of scary, because the building is so incredibly high and it's something I am not used to. The view was amazing though, I highly recommend a visit to the Tokyo Tower for those who go to Tokyo in the future. These photos were taken during the last few days, mostly near the Imperial Palace, in Tokyo Tower, in Shinjuku, in Yoyogi park or in Yokohama.



Tokyo Tower, there it is! Eiffel-tornia muistuttaa erittäin vahvasti, sillä erotuksella, että siellä on kunnon sisätilat ja se on hieman korkeampi.



Sumua ja rakennuksia, Tokyo Towerista käsin / Taken in TT


Hississä Tokyo Towerissa / In an elevator


En edes muista missä, Asakusassa on villi veikkaus. Temppelialueen nimeä ei tule mieleen, mutta hienoja oli! / Taken in Asakusa, I think. (:-D)


Magee kuva Roosasta Tokyo Towerissa / Another one from TT



Yoyogi- puistossa piknikillä! Lauran taakse tuli säätämään joku nainen. Hieno otos tämä! / Picnic in Yoyogi park. I don't know. Please do not ask, haha.



Ehkä söpö! Shinjukusta löytyi tämä liike. Vaatteita ja asusteita möivät. Tarina kertoo, että nimen pitäisi olla "Hieman söpö" tms. / Ehkä söpö means "Perhaps cute" in Finnish. This is actually a clothing store in Shinjuku. It's weird and adorable that they chose a Finnish name.


Tokiokontrasti. Voiko parempaa olla? / Look at that contrast. I love Tokyo for this.


Chinatown, Yokohama


I got artsy in Yokohama. Yay, the ocean! / Yokohamassa päästiin meren äärelle.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää ja kuulostaa teitin reissu! Aivan mahtavaa!

    VastaaPoista
  2. Onpa upeita kuvia! Ihanan korkea torni ja mikä näkymä! Tulee oikeen kuume päästä Japaniin. Täällä alkaa Festarit ensi viikolla ja Myrtti meni taas opiskelee ruottia Vaasaan. Se sukelti laiturilta uppeluksiin ja oli "hieman " kauhuissaan.. Halit ja terkut kaikille!T.Äippä

    VastaaPoista